четвъртък, 13 октомври 2011 г.

IV национална среща на www.goblenite.org

Тази година за пръв път ходих на гости на национална среща на любимия ми форум. Миналата година срещата беше в София и аз участвах в организацията и посрещането на гостите. Форумското събитие на годината се проведе във Велико Търново под надслов: "В царски град с царско хоби". От София се организирахме 12 гобленарки и тръгнахме с автобус рано в събота сутрин за дългоочакваната среща.
Ето снимка от автобуса:
Ето и плаката на входа на хотела:
Домакините ни посрещнаха в хотел "Етър" - изключително удобно, защото автобуса спира точно там :)
Събрахме се 156 човека занимаващи се с гобленарство, бродерия и разни други ръкоделия :) Толкова бяха гостите според регистрацията. Водеща на срещата беше пременена като истинска царица:Домакините се бяха постарали много. Имаше много поканени фирми и осигурени от тях подаръци, които се раздадоха като награди от томбола. Номерата на печелившите се теглеше от единия администратор, а наградите раздаваше другия :) Моето щастливо номерче беше 21 и спечелих комплект за бродиране на Dimensions от вносителя за България ЕТ "ГЕРИКА" - Варна:Много си харесах наградата! Като отметна задачките по игрите "Въртележка" си обещавам да го направя, защото е модела страхотен - с щампиран фон и различни бодове!
По време на срещата се събрахме 8 от 9-те участнички в играта"Въртележка2" и се снимахме както си бяхме обещали при започването!
Имаше изложба на гоблени, която аз не разгледах изцяло и много, много съжалявам. Насладих се на показаните красоти от снимки публикувани тук .
За всеки участник в срещата, регистриран във форума домакините и представителите на софийската, варненската и пазарджишко-панагюрската група бяха подготвили подаръчета. Както миналата година, и сега имахме подаръчета и от една изключително креативна дама - картички-чантички-късметчета :) с игличка.Моето публично участие в срещата беше при предаването на знамето, което имах честта да избродирам, заради миналогодишното ни домакинство.
След срещата имаше малко свободно време и се разходихме из Търново. Тъй като се захлади седнахме в едно заведение със страхотна гледка да се стоплим с кафенце и ...още нещо :) Събрахме се доста дами. Админите бяха избрали същото местенце за следобедното кафе и се оказаха и те на снимката (в дъното) :)А ето до какво води липсата на форума:Двама младежи с лаптоп стояха на маса до нас. И трябваше да се провери има ли пропуснати новини :)
Ето и панорамния изглед от кафенето:За край на събитието си спретнахме страхотна вечеря в ресторанта на хотела. С много, танци и усмивки. Направихме си и обща снимка:Повече снимки ето тук

1 коментар:

  1. Еййй, честита ти награда! Направо си е разкошотия! А атмосферата, която описваш и която имах честта да разгледам в снимки и на друго място е направо пленяваща и караща ме да съжалявам, че не съм присъствала!

    ОтговорИзтриване